ODABERITE PRAVI TRANSFER U CRNOJ GORI!

Aerodrom Podgorica Turistička agencija

Aerodrom Golubovci je baza crnogorske, nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines. Njihovim letovima možete da stignete do Beograda, Istanbula, Frankfurta, Rima, Beča, Moskve, Niša, Ljubljane…
Tokom godine, red letenja je promenljiv. Jer se tokom sezone povećava broj letova na određenim destinacijama. Bez obzira što Crna Gora nije teritorijalno velika država, broj letova sa glavnog aerodroma, je prilično veliki. U slučaju da je putniku izgubljen prtljag, može da se javi na šalteru „izgubljeno – nađeno“.

  • Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Bara.
  • Ispred putničke zgrade aerodroma, nalazi se osvetljen parking sa 213 mesta i 10 mesta za autobuse i on je namenjen svim putnicima i posetiocima.
  • U fri šopu se mogu kupiti proizvodi oslobođeni carine i poreza i on se nalazi na putničkom terminalu.
  • Ovde možete da prijavite i oštećenja svog prtljaga, ili slučaj krađe.
  • Korišćenje ovih salona je moguće uz rezervaciju, koju je neophodno napraviti najkasnije 24 sata pre dolaska.
  • Na ovom pultu možete dobiti informaciju o vremenima sletanja i poletanja Vašeg aviona, kao i informacije u vezi sa detaljima o putovanju.

Kada je u pitanju aerodrom Podgorica dolasci su svakodnevni, a najviše ih imaju crnogorska aviokompanija Montnegro  Airlines i srpska Air Serbia. Takođe, dolaske obavljaju  low cost kompanije gotovo svakog dana, kao i druge inostrane aviokompanije. U fri šopu se mogu kupiti proizvodi oslobođeni carine https://taxi-travel.me/ i poreza i on se nalazi na putničkom terminalu. U njemu možete kupiti parfeme, kozmetičke proizvode, nacionalne suvenire, modne aksesoare, duvanske proizvode, kondiktorske proizvode, hranu, alkohola pića i igračke. Radno vreme fri šopa se usklađuje sa odlazećim letovima sa aerodroma u Podgorici.

Pravila za refundaciju prilikom kasnjenja aviona na odrediste.

Ovaj salon je dostupan dva sata pre putovanja, a koristi se uz dobijeni vaučer. Korišćenje ovih salona je moguće uz rezervaciju, koju je neophodno napraviti najkasnije 24 sata pre dolaska. Pre dolaska na aerodrom, savetujemo vam da proverite aktuelna pravila i regulative, kako biste bili adekvatno taxi aerodrom podgorica pripremljeni za putovanje. Na aerodromu Golubovci, najviše saobraćaju Montenegro Airlines i Air Serbia. Osim njih, svakodnevno saobraćaju i druge low cost i internacionalne avio-kompanije. Najzastupljenija linija je Beograd – Podgorica, gde letovi Air Serbia polaze, nekoliko puta u toku dana.

taxi aerodrom podgorica

Takođe, na ovoj liniji ima let Tyrolean Airways, koja je austrijska regionalna podružnica Austrian-a. Ako ste na Vasu konacnu destinaciju dosli tri sata nakon planiranog po EU flight riths zakonu imate pravo na povracaj novca od kompanije kojom ste letili. Ovo vazi za bilo koju EU zemlju i krece se od 250 eura po putniku za EU letove i 600 za prekookeanske. Takodje ce vam ponuditi i karte u malo vecoj vrednosti ako odustanete od zivog novca. Karte u ovom slucaju mozete iskoristiti u roku od godinu dana. Novac cete dobiti u narednih tri mjeseca od podnosenja zahtjeva.

Aerodrom Podgorica rent a car

Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima. Cena taksi prevoza do i sa aerodroma zavisi od relacije, klase vozila koju izaberete, i specijalnih zahteva pa nam zato pošaljite upit sa svim detaljima vaše vožnje kako bismo vam odgovorili sa našom najboljom ponudom. Cena taksi prevoza do i sa aerodroma https://podgorica.taxi/ Podgorici zavisi od relacije, klase vozila koju izaberete, i specijalnih zahteva pa nam zato pošaljite upit sa svim detaljima vaše vožnje kako bismo vam odgovorili sa našom najboljom ponudom. Na aerodromu se nalaze pristupna, bezbednosna, carinska i pasoška kontrola. Pre pristupne kontrole, potrebno je registrovati let na nekom od šaltera.

taxi aerodrom podgorica

Info pult se nalazi na severnom delu centralnog hola putničkog terminala i smešten je između šaltera za registraciju putnika i pristupne kontrole u delu “Odlasci”. Na ovom pultu možete dobiti informaciju o vremenima sletanja i poletanja Vašeg aviona, kao i informacije u vezi sa detaljima o putovanju. Sa aerodroma možete koristiti usluge taksija koji je dostupan u vreme otvorenosti aerodroma za vazdušni saobraćaj. Nakon što preuzmete prtljag i prođete carinsku kontrolu, u holu putničke zgrade možete se obratiti dispečerskom pultu i tu poručiti vožnju i dobiti sve potrebne informacije.

Promocije avio karata

Budite inspirisani arhitekturom istorijskog grada koja oduzima dah, izgubite se u čudnim sporednim ulicama, provedite neko vreme u nekoj od brojnih umetničkih galerija i muzeja, opustite se u kafiću ili uživajte u restoranu. Vodite život svojim tempom sa vremenom i prostorom da zaista upoznate Dubrovnik. Ako želite da koristite uslugu skladištenja robe, neophodno je da je najavite i da izvršite rezervaciju. Skladište na aerodromu Podgorica je opremljeno za skladištenje opštih robnih pošiljki, kao i komorom za smeštaj kvarljivih roba temperaturnog režima 2-8℃, zapremine 11ml i dimenzija otvora 195 cm x 95 cm. U Skupštini Crne Gore je u avgustu prošle godine donesena odluka da Zeta postane samostalna opština i da se odvoji od glavnog grada Podgorice. Kada su u pitanju špediteri, aerodrom Podgorica sarađuje sa brojnim firmama koje nude špediterske usluge i usluge brze pošte, tako da ćete sigurno pronaći adekvatnog špeditera za slanje robne ili poštanske pošiljke.

https://podgorica.taxi/

Leave a Reply